Aluwall

Aluwall

Tilgjengelighet: på forespørsel


Aluwall er ideelt for svømmebassenger som er lagt tett inntil husveggen. Den øvre Aluwall takstyreskinnen festes direkte til husveggen noe som gjør den meget velegnet til å monteres på terrassen. Dette er en romslig løsning med et harmonisk utseende. 

Denne modellen er en flott løsning for restauranter, SPA og hoteller. Ergonomisk og stabil konstruksjon sikrer sikkerhet mot vind, regn og andre ugunstige værforhold. Takket være de delikate buene presenterer Aluwall seg som en elegant og estetisk kandidat. 

Aluwall og Organic Line taksystemene har ikke så høy lufttetthet og termiske egenskaper som stasjonære vinterhager. Til gjengjeld gir det flere alternativer til  å skille segmentene på en enkel måte.

QUALITY

For å sikre høyest mulig kvalitet på de tilbudte produktene, overvåker vi hvert trinn i etableringen ved hjelp av et TQM (Total Quality Management) kvalitetsstyringssystem. Hver taktekking monteres to ganger – på råprofiler og etter maling. Gjennom dette unngår vi riper på malingen og mulige andre eventuelle mangler. Vi er spesielt opptatt av kvalitet og fokuserer på detaljer i våre produkter. Dette er noe som gjør at våre produkter skiller seg ut fra andre aktører på markedet. Tredje kvalitetskontroll skjer under produktforberedelsen og pakkingen for transport.

TECHNOLOGY

Vi benytter oss av patenterte aluminiumprofiler som produseres av Europas ledende smelteverk, og vi kan garantere for pålitelige produkter med lang holdbarhet. Rammen er montert på glidende aluminiumsskinner med høy standard. Dobbelte tandem-stasjoner, i en vogn med integrert trekksystem, muliggjør presis og lett kjøring av segmenter selv etter mange års bruk.

DESIGN

Våre design er fleksible og vi skreddersyr taket til å passe bassengets eksakte mål. Vi tilbyr et bredt spekter av modeller, samt muligheten til å skape et helt nytt produkt basert på kundens visjon. Med et stilrent design og god kjennskap til hva som ellers finnes på markedet kan vi garantere fantastiske produkter som passer akkurat for kundens behov.