Bestillingsprosess

Bestillingsprosess 

1.Prisantydning 

Vi vet hvor forskjellige basseng kan være fra ett til et annet. Derfor har vi ingen ferdig dimensjonerte produkter. Vi vil også at våre kunder skal ha muligheten til å få taket deres skreddersydd til akkurat deres behov. Dette er hvorfor hver kunde må fylle ut et digitalt skjema for prisantydning på forhånd. 

2.Analyse av prosjekt og prisestimering *

Etter at vi har mottatt skjemaet for prisantydning gjør vi et prisoverslag basert på informasjonen vi er presentert med. Om nødvendig konsulterer vår spesialist dere om ytterligere informasjon for å gjøre et nøyaktig overslag. Vår prisantydning inkluderer transport og montering.

3.Fakturering 

Etter at kunden har godtatt tilbudet, signerer begge parter en kontrakt som kunden så får tilsendt på mail.

4.Forskudd på betaling

Vi har en policy på at 35% av fakturaen skal betales når kontrakten har blitt godkjent og signert. Dette er altså før selve byggeprosessen har begynt og er et krav vi stiller alle kundene våre. 

5.Mål 

Hvis det er en eller annen grunn som gjør det vanskelig for kunden å gjøre nøyaktige mål, kommer vi gjerne på befaring slik at du kan få en mest mulig nøyaktig prisantydning. 

Vi vil måle det aktuelle området for taket, terrassen eller annen ikke-standard konstruksjon som måtte være vanskelig å ta nøyaktige mål av. 

6.Montasje 

Etter å ha mottatt korrekte mål (husk at hvis du kan selv gjøre mål av området så korter det ned behandlingsprosessen), begynner vi med en gang å gjennomføre bestillingen. Ventetiden er 4 til 8 uker, avhengig av prosjektets størrelse. 

7.Transport and montering 

Når vi har satt en passende dato for prosjektet vil vårt team utføre en profesjonell montasje med 5 års garanti. 

* I tilfeller av ikke standardiserte konstruksjoner tar vi ekstra betalt. 

stilighage