Orion

Orion

Tilgjengelighet: på forespørsel


Vi oppnådde det unike visuelle uttrykket til dette taket ved å kombinere standardiserte moduler  og én eller to glidende kupler.

Orion ble designet for å gi størst mulig bruksområde uten å miste sin ergonomiske utforming. Den strømlinjede formen og delikate taklinjen har et inviterende design. Takket være sine store dimensjoner og høye funksjonalitet er Orion det perfekte stedet å slappe av når barna leker, før middag eller i kveldsolen. Midtsegmentene i teleskoptaket i Orion-bassenget er brettet i to retninger, noe som gir mulighet til å opprette en hvilken som helst konfigurasjon, avhengig av behov eller værforhold. Systemprofiler sikrer jevn og problemfri bevegelse av taket over styreskinner. Rammen kan fint trekkes sammen av en person.

QUALITY

For å sikre høyest mulig kvalitet på de tilbudte produktene, overvåker vi hvert trinn i etableringen ved hjelp av et TQM (Total Quality Management) kvalitetsstyringssystem. Hver taktekking monteres to ganger – på råprofiler og etter maling. Gjennom dette unngår vi riper på malingen og mulige andre eventuelle mangler. Vi er spesielt opptatt av kvalitet og fokuserer på detaljer i våre produkter. Dette er noe som gjør at våre produkter skiller seg ut fra andre aktører på markedet. Tredje kvalitetskontroll skjer under produktforberedelsen og pakkingen for transport.

TECHNOLOGY

Vi benytter oss av patenterte aluminiumprofiler som produseres av Europas ledende smelteverk, og vi kan garantere for pålitelige produkter med lang holdbarhet. Rammen er montert på glidende aluminiumsskinner med høy standard. Dobbelte tandem-stasjoner, i en vogn med integrert trekksystem, muliggjør presis og lett kjøring av segmenter selv etter mange års bruk.

DESIGN

Våre design er fleksible og vi skreddersyr taket til å passe bassengets eksakte mål. Vi tilbyr et bredt spekter av modeller, samt muligheten til å skape et helt nytt produkt basert på kundens visjon. Med et stilrent design og god kjennskap til hva som ellers finnes på markedet kan vi garantere fantastiske produkter som passer akkurat for kundens behov.