Technic

Basseng-og terrassetak av høyeste kvalitet

Technic

Tilgjengelighet: på forespørsel


Vi benytter oss av moderne teknologi og er opptatt av at modulene våre har et moderne design. Den bioklimatiske modellen, hvor taket består av 135 ° aluminiumprofiler rotert. Glatt regulering av lutningsvinkelen på lamellene gir full kontroll over sollys, muliggjør naturlig ventilasjon og fri luftsirkulasjon.Den stødige aluminiumen er motstandsdyktig mot ekstreme temperaturer og atmosfæriske faktorer, inkludert vindhastigheter opptil 120 km / h og snøbelastninger på opptil 120 kg / m2. Vannet dreneres til bakken gjennom et integrert system som er skjult i støtteprofilene. Tarasola Technic er pulverlakkert i alle RAL-farger (over 200 farger), samt i trefarget skygge med grinding i 20 nyanser. Technic har en bred katalog over tilleggsprodukter takket være det vi kan oppnå en unik effekt. Lysflater integrert med taklister eller LED-striper montert på rammen, gjør at du komfortabelt kan bruke taket også etter mørke. Utstyrt med glass, persienner, radiant varmeovner og vanndamp diffusorer, kan det være et moderne alternativ for en vinterhage. Takket være den modulære tilkoblingen kan vi fritt skape et ubegrenset rom. Settet av disse funksjonene gjør det til et uovertruffen og helårsprodukt.

Taket oppvarmes ikke. Dette gir deg mulighet til å tilbringe tid under taket selv på svært varme dager.

Muligheten for å installere sideskjermer (glass eller persienner), som beskytter mot vind, variabel temperatur og regn. Dette gjør det mulig å forlenge sesongen utendørs.

Taket består av roterende lameller. Rotasjon varierer fra 0 til 135 grader.

Taket er i en lukket stilling helt motstandsdyktig mot regn. Vannet dreneres av et skjult integrert rensesystem.

Taket er motstandsdyktig overfor belastninger, inkludert snø. Technic kan danne grunnlaget for en vinterhage.

LED-spotlights lar deg bruke takekking i skumring eller om natten.

LED-striper av høy kvalitet eller spotlys som er helt værfaste. Montert på tversgående bjelker. Kabling estetisk maskert i stoffet. Regulering av lysintensitet. Betjening via fjernkontroll.

Projekt bez tytułu-8

En diskret oppvarmingsmetode for ekstern bruk. Infrarøde varmeovner opererer på infrarød, avgir varme følt av levende organismer. De oppvarmer ikke luft og gjenstander. Komfortabel varme følte umiddelbart etter start, økonomisk i drift.

Glassbygninger er nærhet til naturen, samtidig som avstanden opprettholdes (takket være glasspaneler), noe som gjør det mulig å motta naturen under skiftende værforhold. Rammefrie skyve- og brettedører, de er nesten usynlige når de er stengt. Sikkerhetsglass i bruk, herdet, 8 eller 10 mm tykt. Aluminiumprofiler har mulighet for en bunnprofil gjemt i bakken. Bygninger utvider sesongen fra tidlig vår til sen høst. Det er den perfekte løsningen for å glasere terrasser, hager eller balkonger.

Rullegardiner skygge og beskytte rommet. De beskytter terrassens sider mot varme, sol og vind. Et bredt utvalg av systemer valgt individuelt for hvert prosjekt. Vi tilbyr et bredt utvalg av stoffer fullstendig værbestandig. Styres ved hjelp av fjernstyring eller manuelt med en sveiv.