TEKNOLOGI

bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking

UNIKE STYRESKINNER

Disse originale styreskinnene gir høyeste holdbarhet og høyest mulig kvalitet. Takket være bruken av profiler som dekker alle monteringselementene, har vi fått et elegant og estetisk produkt. Hver av våre styreskinner er beriket med Children Safe Protection System, som sikrer sikkerhet for bare føtter og større komfort i bruk. Vi tilbyr to typer guide skinner: standard AIR System og de som brukes til større og forsterkede AIR XXL System konstruksjoner. 

SEGL

For bedre isolasjon fra kulde og vind brukes to effektive segl. Bunnprofilene på frontveggene er utstyrt med passende matchede termoplastbånd for å forhindre varmetap. Lignende materialer pakker mellomrom mellom segmenter. I tillegg bruker vi spesielle børster i dørprofilene, som i tillegg tetter og forhindrer opphopning av støv og smuss. 

bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking
bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking

SKYVESYSTEM

Skyvesystem er utformet slik at det raskt og enkelt kan dekke eller avdekke bassenget. Guidenes størrelse er justert til riktig modell og lengden på taket. Konstruksjonssystemet “Construction” bruker et innovativt system med spesielle tandems med meget høy standard og bærende egenskaper. Dette påvirker presisjonen og lettheten i segmentene som beveger seg. Hver vogn har to tandems med et integrert anti-vinden. 

PROFILER

Takket være den patenterte aluminiumprofilen “Construction System” produsert bare i de beste europeiske smelteverk, gir vi den høyeste garanti for TQM Quality System, system med pålitelighet og holdbarhet av våre produkter. 

Det proprietære mobilsystemdesignet vi bruker har meget høy standard og er et kjennetegn ved våre produkter på takmarkedet. Dobbel tandems i hver vogn med et integrert trekksystem muliggjør svært presis og lett kjøring av segmenter selv etter mange års bruk. 

bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking,terrassetak, terrasse
bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking

FYLLING

For å nyte varmt vann i bassenget så lenge som mulig bruker vi flere metoder for fylling: 

– fargeløst 10 mm kammerpolykarbonat med UV-filter, 

– et farget kammerpolykarbonat med UV-filter (det er flere farger på forespørsel), 

– fargeløs fast polykarbonat (glasstype) 3 mm eller 4 mm med UV-filter, – sikkerhetsglass 44.2. 

Hvert alternativ er montert basert på individuelle kundebehov, spesifisiteten til lokasjonen og den valgte løsningen. 

ETTERBEHANDLING

Den høye standarden på konstruksjonen skyldes detaljens oppmerksomhet for hele systemet. Alle komponenter er produsert i spesialforetak på forespørsel (gummiprofil, maskeringsbørster, tetningslister, kulelagre). Metallelementene er laget av rustfritt stål som garanterer motstand mot aggressive miljøfaktorer og økt luftfuktighet. Profiloverflaten er ferdig med TIGER, TIGER metallic maling eller VIV DECORAL treimitasjon. 

bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking
bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking

KONSTRUKSJON

Avhengig av behov, er konstruksjonen laget av enten AIR Construction profiler eller forsterket XXL Construction. De er et av de mest moderne profilsystemene i verden, designet av våre designere. Segmenter av hvilke baldakiner er bygget som standard, er 2,18 m eller 2,50 m lange. Om nødvendig kan prosjektet utarbeides for en individuell dimensjon skreddersydd for kundens behov. Hvert segment beveger seg uavhengig, på eget spor. 

For brukernes komfort, kan vi utvide støttelinjene, slik at hele strukturen går utover bassengspeilet. Systemprofiler er utformet slik at de ikke bøyer eller deformeres. Hvert tak er standard utstyrt med en enkelt glidende eller vippedør montert i det største segmentet av taket eller i veggen. 

TEKNOLOGI

I våre tak bruker vi 6060 og 6063 aluminiumslegeringer. Rullene som brukes i AIR System og AIR XXL System styresystemet er laget av PA6 polyamid, mens Easy’s ikke-styreskinner system er laget av hjul av høy kvalitet TPE gummi termoplastisk elastomer. 

Vi bruker A2 rustfritt stål skruer for å koble sammen elementer. Drivsystemer i segmenter består av to vogner, som hver har to moduler utstyrt med to hjul eller ruller. Hele segmentdrevsystemet består av åtte ruller eller hjul. I skyvedører brukes kortere moduler som består av ett kast, hver skyvedør er utstyrt med fire slike moduler, noe som gir totalt fire ruller. 

Overflaten på profilene er ferdig med TIGER-strukturell maling med en beleggtykkelse på 60-80 m. 

Guidene er montert med monteringsnåler for rask montering 8×60 og 80×100 samt kjemisk bundet ankre laget av M8 stang. 

bassengtak, bassengoverbygg, svømmebasseng, taktekking