Ufo

Ufo

Tilgjengelighet: på forespørsel


UFO har blitt oppgradert estetisk og teknologisk. Ved første øyekast har det nye designet ikke forandret seg mye, men djevelen er i detaljene. Den nye utgaven av taktekking UFO er hovedsakelig skiftende teknologi av kuppelen selv og de nedre styreledningene. Det er også de nye dimensjonene på taket.

UFO består av to segmenter, en fast og en  glidende. Takket være denne løsningen har vi vært i stand til å åpne taket til 180 °. Segmentet ble styrket fast XXL Construction profiler, noe som øker sikkerheten og stabiliteten av taket. Det nye nedre styreskinner i UFO har nå en meget høy tetthet, tar opp mindre plass og er mer diskret som gjør det mindre synlige former av taksystemet chassis og kompakt, strukturelt enhetlig helhet. Kuppelen er større og har fått et nytt system ved hvilken den øvre ledende forhindre brytning av den bevegelige del når den bevegelige taket, i tillegg til et system som kjører på toppen UFO forsterker hele konstruksjonen.

Taktekking er nå mer ergonomisk takket være håndtak, og et nytt og bedre system sørger for mer bevegelighet.

QUALITY

For å sikre høyest mulig kvalitet på de tilbudte produktene, overvåker vi hvert trinn i etableringen ved hjelp av et TQM (Total Quality Management) kvalitetsstyringssystem. Hver taktekking monteres to ganger – på råprofiler og etter maling. Gjennom dette unngår vi riper på malingen og mulige andre eventuelle mangler. Vi er spesielt opptatt av kvalitet og fokuserer på detaljer i våre produkter. Dette er noe som gjør at våre produkter skiller seg ut fra andre aktører på markedet. Tredje kvalitetskontroll skjer under produktforberedelsen og pakkingen for transport.

TECHNOLOGY

Vi benytter oss av patenterte aluminiumprofiler som produseres av Europas ledende smelteverk, og vi kan garantere for pålitelige produkter med lang holdbarhet. Rammen er montert på glidende aluminiumsskinner med høy standard. Dobbelte tandem-stasjoner, i en vogn med integrert trekksystem, muliggjør presis og lett kjøring av segmenter selv etter mange års bruk.

DESIGN

Våre design er fleksible og vi skreddersyr taket til å passe bassengets eksakte mål. Vi tilbyr et bredt spekter av modeller, samt muligheten til å skape et helt nytt produkt basert på kundens visjon. Med et stilrent design og god kjennskap til hva som ellers finnes på markedet kan vi garantere fantastiske produkter som passer akkurat for kundens behov.